News

Denis Sulta - Blijdorp Festival

June 14, 2018

Denis Sulta sluit Blijdorp Festival af

Het vijfjarig jubileum van Blijdorp Festival wordt in stijl afgesloten door niemand minder dan: Denis Sulta. Nadat we de excentrieke Schot in 2016 al boekte voor ons eerste Winterfestival is de cirkel nu rond. Denis is uitgegroeid tot een gevestigde naam en klaar om de mainstage van Blijdorp Festival 2018 af te sluiten.   Nadat […]

Read more
Kakhiel terug op Blijdorp Festival met eigen camping - Blijdorp Festival

June 7, 2018

Kakhiel terug op Blijdorp Festival met eigen camping

Vorig jaar was het al groot nieuws: kakhiel kwam naar Blijdorp Festival. Dit jaar pakt ‘s lands favoriete fotobewerker uit, en komt hij met zijn eigen camping naar het Roel Langerakpark! Hoe de camping er precies uit komt te zien en wat er te doen is houdt hij nog even geheim, maar 1 ding is […]

Read more
5 muzikale tips voor Blijdorp Festival 2018 - Blijdorp Festival

May 16, 2018

5 muzikale tips voor Blijdorp Festival 2018

Het muzikale programma voor de vijfde editie van Blijdorp Festival is bijna compleet! En met bijna bedoelen we dat ‘very secret act’ geen artiestennaam is, maar een zeer aangename verrassing die we later pas bekend gaan maken.

Read more
Win de Blijdorp Vespa! - Blijdorp Festival 2018 - Rotterdam

April 12, 2018

Win de Vespa!

Misschien heb je ‘m al eens ergens in Rotterdam zien staan, de Blijdorp Festival 2018 Vespa! Na de prachtige zwart-witte Vespa van vorig jaar, is het nu tijd voor een groene versie.

Read more
Blijdorp Festival krijgt géén vleesstandbeeld

April 1, 2018

Blijdorp Festival krijgt géén vleesstandbeeld

Voor sommigen klonk het allemaal niet eens zo gek. Op 11 augustus op tijd naar het Roel Langerakpark komen, om daar een levensgroot vleesstandbeeld van foodicoon Herman den Blijker te bewonderen én op te eten.

Read more