Blijdorp Vespa ’18

Het is inmiddels een traditie om jaarlijks één van de Blijdorp bezoekers enorm BLIJ te maken. In 2016 waren we klaar met alle middelmatige like&share acties en daarom introduceerden we ‘De Grootste Winactie Ooit’. Vorig jaar deden we er een schep bovenop en bouwden samen met Iwan Smit en Vai Vai Vespa de ‘Blijdorp Vespa’. Deze scooter werd op 28 juni verloot in de Vai Vai Vespa store.

Vanwege het succes van vorig jaar hebben we het dit jaar gewoon nog een keer gedaan! Dit jaar is de scooter groen en heeft Iwan nog meer zijn best gedaan. Uiteraard is de Vespa handgeschrilderd en een one-off. Iedereen die een Blijdorp Festival 2018 ticket kocht vóór 9 juli maakte kans op dit prachtige exemplaar! #collectorsitem 

AND THE WINNER IS…

Blijdorp Vespa Winner

SPANNING EN SENSATIE! De Blijdorp Vespa is verloot ⚡🏆Wij gingen op stap en verrastten de nieuwe eigenares… Niet gewonnen? Gelukkig is er een troostprijs! Tot 11 aug krijg je op vertoon van je Blijdorp ticket 10% korting bij Vai Vai Vespa Rotterdam!Next up: Weekday x Blijdorp Dayparty Rotterdam met o.a. David Vunk, Philou Louzolo en Moody Mehran. (ATTEND = GUESTLIST)

Geplaatst door Blijdorp Festival op Woensdag 11 juli 2018

Groene scooter is groen

Het motorblok van de Vespa Sprint S 2018 is van de nieuwste generatie waarbij er injectie technologie is toegepast. Hierdoor voldoet het motorblok aan de nieuwste emissienorm (euro 4) en mag je iedere milieuzone betreden.