Blijdorp X De Doelen | 20 april

Omdat het wachten tot de zomer simpelweg veel te lang duurt maken we met Blijdorp een nieuwe tussenstop in het Paasweekend 2019. We verkennen na de Van Nelle nóg een Rotterdams Rijksmonument; De Doelen.

Het monumentale concertgebouw, waar Nirvana ooit nog het podium sloopte en de paparazzi voor de deur lag om een glimp van Mick Jagger op te vangen, vormt in het paasweekend van 2019 een nieuwe vrijplaats voor Blijdorp-gangers. Pak de stairway to heaven en rol zò midden op de dansvloer van de Blijdorp Stage. Glij over de marmeren vloer door naar de Silent Disco in de foyer, of plof neer op een van de rode stoelen van de Live Stage, waar je wordt ondergedompeld in een muur van geluid. Blijdorp X De Doelen: B(l)ij zijn is beleven.

 

Vorig jaar

Locatie

De Doelen is een concert- en congresgebouw in Rotterdam. Het is met ruim 450.000 concertbezoekers bij 600 concerten per jaar het tweede concertgebouw van Nederland ná het Concertgebouw te Amsterdam, maar vóór Vredenburg te Utrecht.

Nonchalant met een roltrap de club in glijden? 🎢 Het kan allemaal in de Willem Burger Hal:

Naast een clubzaal programmeren we ook deze prachtige concertzaal! In de Jurriaanse Zaal maken we gebruik van de waanzinnige akoestiek waardoor onze muzikale acts nog beter tot hun recht komen. Oja, staand feesten mag gewoon.