BLIJDORP VERPLAATST NAAR 2021

21 april 2020

Lieve Blijdorpers,

Net als jullie waren we al aan het aftellen. De dagen werden langer, ons park werd groener en Blijdorp kwam dichterbij. De voorbereidingen waren in volle gang en achter de schermen waren we ervan overtuigd; Dit zou de beste editie tot nu toe worden. Maar gezien de nieuwe maatregelen die zojuist zijn aangekondigd door het kabinet is het onvermijdelijk: Blijdorp Festival wordt verplaatst.

Ondanks dat we de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet volgden en rekening hielden met dit scenario, valt het zwaar. We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat we alle mooie plannen voorlopig op de plank moeten leggen. Het doet ons ook enorm veel pijn om te beseffen dat we dit jaar niet kunnen samenkomen maar we realiseren ons dat gezondheid en solidariteit nu voor gaan. We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben gelukkig al een nieuwe datum kunnen bevestigen. Op dit moment zijn we hard aan het werk om zoveel mogelijk van het programma mee te krijgen. De zevende editie van Blijdorp Festival wordt doorgeschoven naar zaterdag 7 augustus 2021! 🌿🌞Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Blijdorp Festival staat voor saamhorigheid. Er heerst, sinds ons eerste ‘buurtfeest’ in 2014 voor zo’n 1500 bezoekers, een familiegevoel. We beseffen ons hoe bijzonder het is om met zoveel mensen tegelijk, zo gemoedelijk te genieten van Music, Art & Happiness en daarom hebben we dit altijd willen vasthouden. Meer dan 6 jaar later en met meer dan 6x deze bezoekersaantallen is dit familiegevoel nog steeds aanwezig en dat komt door jullie. Wij willen nu een beroep doen op dit gevoel.

#SaveYourFestival

Want aan Blijdorp wordt een jaar lang gewerkt door een heel ecosysteem aan ZZP’ers en bedrijven. Van artiesten tot podiumbouwers en van grafisch ontwerpers tot aan technici. Veel van deze partijen hebben de afgelopen maanden kosten gemaakt of investeringen gedaan. Jullie kunnen ons helpen om het festival en deze partijen overeind te houden.

#SaveYourTicket

Om ervoor te zorgen dat we na de corona-crisis weer samen kunnen dansen op Blijdorp hebben we jullie hulp nu meer dan ooit nodig. Wat moet je doen? Je helpt ons enorm door een keuze te maken uit de volgende twee opties:

    1. Behoud je ticket(s). Je hoeft niks te doen. Wij zetten deze automatisch om naar Blijdorp Festival 2021.
    2. Steun ons door je ticket(s) te doneren.

Mocht dit echt niet mogelijk zijn, dan willen we je vragen om je ticket(s) aan vrienden te verkopen of geven, of via ticketswap te verkopen. Ook hiermee bescherm je het festival en alle betrokken partijen. Er is natuurlijk ook een derde optie: refunden. Je kan vanaf vandaag 12.00hr tot 28 april een refund aanvragen. Wij doen ons uiterste best om tickets zo snel mogelijk te vergoeden en houden ons hierbij aan de regels van de ACM.

Wij willen jullie bij voorbaat danken voor jullie support. Laten we de komende tijd gebruiken om elkaar te helpen, om te beseffen dat we niet veel nodig hebben om gelukkig te zijn en om na te denken over onze planeet. Wanneer we elkaar weer zien wordt het mooier dan ooit!

Onze liefde gaat uit naar alle mensen die worden getroffen door COVID-19.

Stay safe, stay positive, stay blij en tot snel!

Team Blijdorp

 

FAQ

Wat is de nieuwe datum van Blijdorp Festival?

Blijdorp Festival is verplaatst naar 7 augustus 2021.

Blijft mijn ticket geldig voor 2021?

Ja, we zetten jouw ticket automatisch om naar Blijdorp Festival 2021.

Wat als ik niet kan op de nieuwe datum?

Dan willen we je vragen om je ticket(s) aan vrienden te verkopen of geven, je ticket(s) te doneren of via ticketswap te verkopen. Je helpt ons hiermee om het festival en alle betrokken partijen overeind te houden.

Wanneer krijg ik mijn refund?

We proberen dit zo snel mogelijk te regelen en houden ons hierbij aan de uiterlijke termijn van de ACM. De ACM heeft tijdelijk nieuwe regels voor culturele instellingen opgesteld om ervoor te zorgen dat deze bedrijven niet omvallen. Je leest hier meer.

Waarom krijg ik geen service fee terug?

Dit komt omdat er kosten zijn gemaakt om het ticket beschikbaar te maken en te leveren. Ook het mogelijk maken van de refund kost geld.

Overige vragen

Je kan ons mailen op info@blijdorpfestival.nl Het kan zijn dat we door de drukte rondom Corona minder snel reageren dan normaal.