Dit kun je eten tijdens Blijdorp Festival 2018

17 juli 2018

Van 12:00 tot 23:00 uur feesten is leuk, maar niet op een lege maag. Alhoewel art, culture music & happiness onze bekende speerpunten zijn, schenken we ook veel aandacht aan food (en drinks natuurlijk). Ben je bourgondiër, vegan of heb je weinig tijd (omdat je feesten nóg belangrijker vindt)? We got you covered! Lees hier alvast bij welke foodtruck(s) jij op 11 augustus langs gaat.

 

Chez Jan
Bij Chez Jan zien ze hotdogs als hun ‘helden’ en dat proef je! Iedere hotdog wordt met liefde en passie bereid. Begin van het jaar resulteerde dat in het hoogst haalbare voor Jan en zijn team: De ‘beste hotdog van Nederland 2018’ award! Die moet je natuurlijk geproefd hebben.

Wood Pizza
Op Blijdorp Festival horen verse pizza’s, en dan het liefst die van Wood! Al jaren is de houtoven van deze culinaire helden van de partij. Met de meest verse producten zorgen zij voor topkwaliteit pizza’s. Wij kunnen niet wachten om die typische rookgeur van Wood weer op ons terrein te hebben.

Grizzl
SNACKS! Maar dan wel helemaal vers en gemaakt van natuurlijke producten. Van kroketten tot friet… Ze hebben het allemaal. En van iedere snack die ze serveren hebben ze ook een vegetarische versie! De ideale foodtruck voor een lekkere snelle hap.

Sergeant Pepper
De smaak van India op Blijdorp Festival! Sergeant Pepper komt in een prachtige Fiat Ducato camper (te herkennen aan een grote peper op de zijkant) naar het terrein. Ze serveren Indiaas eten met een eigen twist, voor alle ‘spicy’ liefhebbers.

Esa’s Nacho’s
Wie houdt er nou niet van een lekkere portie nacho’s op z’n tijd? Esa’s Nacho’s brengt nacho’s naar een hoger niveau in haar kleurrijke trailer. Compleet met cactussen, guacamole en jalapeños zorgt Esa voor een onweerstaanbare Mexicaanse sfeer.

Banaanhangwagen
Bananen smoothies, bananen brood, gebakken bananen… Er zijn zoveel dingen die lekker zijn met banaan. En de Banaanhangwagen heeft het allemaal. Dat de oprichters van de Banaanhangwagen humor hebben is natuurlijk duidelijk met zo’n geniale naam, ze wonnen daarmee ook een hele prestigieuze award!

Waikiki
Tijdens 1 van de vele brainstormsessies van het Blijdorp Festival team kwam de vraag: wat eet jij nou het liefst? Voor veel teamleden was dat de poké bowl. Dus moesten die er tijdens het vijfjarig jubileum bij zijn! Waikiki kan dat als geen ander. Ontdek de Hawaiiaanse smaken op Blijdorp Festival 2018!

Tommy’s Barbecue
Niet lullen, maar poetsen. Met die mentaliteit brengen deze Rotterdammers streetfood zoals het bedoeld is. Heerlijke gerechten direct vanaf de barbecue op je bord. Misschien wat minder geschikt voor onze vegetarische bezoekers, maar een absolute aanrader voor de vleesliefhebbers onder ons.

Smaakvolvo
Natuurlijk kan de prachtige Volvo Amazone uit 1963 niet ontbreken op Blijdorp Festival 2018. De Smaakvolvo ziet er niet alleen fantastisch uit, ze verkopen er ook heerlijke koffie, thee en brownies. Die dubbele espresso is een aanrader, daarmee houd je het wel vol tot 23:00 uur.