Festival Update 🌱

11 mei 2021

De vooruitzichten voor de festivalzomer zien er steeds beter uit en daarom zijn wij druk bezig met de organisatie van Blijdorp Festival 2021! Desondanks kan niemand op dit moment zekerheid geven over 7 augustus. Het laatste dat wij willen is het festival nóg een jaar verplaatsen. Daarom hebben wij ook een Plan B uitgewerkt.

Pas áls Blijdorp Festival niet door kan gaan in de originele vorm, wordt het programma aangepast naar een covid-proof ‘weekender’ concept met meerdere kleine events, verspreid over twee dagen.

Op dit moment liggen alle opties nog open. Net als jullie blijven we hopen op een echte festivalzomer! Een ding is zeker; als we weer mogen wordt het een magische editie die we nooit meer zullen vergeten. Wees dus zuinig op je ticket en reservering 😉

We komen snel bij jullie terug met een nieuwe update.

RESERVERINGEN

Heb je een ticket gereserveerd? Zodra er duidelijk is in wat voor vorm Blijdorp Festival kan doorgaan komen we bij je terug met meer informatie om je reservering te verzilveren.

WACHTLIJST

Sta je op de reservelijst? Wanneer gereserveerde tickets uiteindelijk niet geclaimd worden verdelen we die onder de mensen op de wachtlijst.

TICKETS UIT 2020

Heb je je kaart behouden uit 2020? Don’t worry, jouw ticket wordt automatisch geldig voor de nieuwe editie. Je hebt hierover een mail ontvangen.

VRAGEN?

Mail ons op info@blijdorpfestival.nl