Final info: Blijdorp Festival 2019

8 augustus 2019

It’s happening, de 6e editie van Blijdorp Festival is bijna daar. Stiekem zijn we best wel een beetje trots dat we van een buurtfeest voor 1500 blije mensen, in 6 jaar tijd, een 6 keer zo groot festival zijn geworden. Stiekem vinden we het nog steeds even spannend om onze nieuwe indeling en stages zaterdag aan jullie te laten zien. We hebben hier een jaar naartoe geleefd, we gaan het samen beleven. Kom zaterdag vroeg, de deuren openen om 12.00hr en je wilt geen minuut missen. We zien je in Blijdorp <3

P.s. Don’t grow up, it’s a trap 🌱✨

– Tickets
– Het Weer
– Munten
– Timetable
– Plattegrond
– Een duurzaam Blijdorp
– How to get to Blijdorp
– Lockers, oordoppen, zonnebrand & sigaretten
– Food line up
– Lost & Found
– Deurbeleid en hulpverlening
– Blijdorp by Night

Tickets
Blijdorp Festival 2019 is UITVERKOCHT. Pas op voor neppe tickets en zwarthandelaren. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl

Het Weer
Het gaat mogelijk stevig waaien. Wij houden alles in de gaten en verwachten op ons terrein maximaal windkracht 6. Dit betekent dat wij geen extra maatregelen hoeven te nemen en dat je haar gezellig meedanst 💁 Naast wat wind verwachten wij veel zon en een heerlijke temperatuur van 23˚C!

Munten
Op Blijdorp Festival werken we met munten. Je kan deze kopen met zowel PIN als Cash.

Timetable
Plan je dag; 51 artiesten op 6 verschillende stages:

Plattegrond
Nieuwe indeling, nóg meer plekken om te ontdekken:

Een duurzaam Blijdorp
Om zo min mogelijk sporen achter te laten in het Roel Langerakpark, voegen we een aantal nieuwe maatregelen toe aan ons duurzaamheidsbeleid. Bijvoorbeeld: Don’t give up on your cup, 100% groene energie, Minder vlees, meer vegan/vega en het Blijdorp Green Team. Alles over een duurzaam Blijdorp lees je HIER

How to get to Blijdorp
Er zijn verschillende manieren om makkelijk en snel naar het Roel Langerakpark te reizen. Hieronder een paar van onze aanraders:
Pendelbussen:
tussen Rotterdam Centraal en het Roel Langerakpark rijden er van 12:00 tot 16:00 uur en van 21:30 tot 23:30 uur bussen. Tickets voor de pendelbussen koop je HIER
Uber: super comfortabel naar het festival reizen doe je met Uber. Gebruik je voor het eerst Uber? Gebruik de code BLIJDORPFEST19 en krijg €10,- korting op je eerste rit in Nederland.
Fiets: aan alle Rotterdammers: kom lekker op de fiets! Super eco-friendly en genoeg fietsenrekken vlakbij het Mevlanaplein. Slechts 1 minuutje lopen naar de ingang.

Overige info over de bereikbaarheid vind je HIER

Lockers, oordoppen, zonnebrand & sigaretten
Lockers zijn te koop naast de ingang van het festival. Oordoppen kun je kopen bij de muntenkassa’s. Zonnebrand kun je vinden bij de lieftallige toiletjuffrouw Connie! Ook is er de mogelijkheid om sigaretten te kopen op het terrein.

Food line up

Lost & Found
Vind je waardevolle items van anderen? Breng ze dan naar een muntenkassa en scoor een maximaal aantal karma punten. Ben je iets kwijt? Vraag dan hulp aan iemand van de beveiliging. Na het festival maken we een lijst op met alle gevonden voorwerpen.

Deurbeleid en hulpverlening
Het is niet toegestaan om drank en/of drugs mee te nemen op het terrein. Medicijnen zijn wel toegestaan, mits in gesloten verpakking of van te voren aan ons gemeld via info@blijdorpfestival.nl

Iedere bezoeker dient minimaal 18 jaar te zijn, zorg er voor dat je jezelf kunt legitimeren bij de ingang van het festival.

De deuren zijn van 12:00 tot 21:30 uur geopend. Het is niet mogelijk om het terrein tijdelijk te verlaten.

Hulpverlening nodig?
Ga naar de EHBO post (gelegen links naast de BIRD stage) of vraag hulp aan de bewaking. Ook zij staan altijd voor je klaar!

Blijdorp by Night
The music never stops: dit jaar niet 1 maar 2 afters! Klik op de banners voor meer info