Het Blijdorp Winterfestival menu 2018!

27 november 2018

Goed nieuws: we verplaatsen deze wintereditie al het eten naar binnen, in de WARME Van Nelle Fabriek! Van burgers tot pizza’s en van vlees tot vega. Dit kun je eten tijdens Blijdorp Winterfestival 2018:

 

Pizza’s (inclusief vega opties)
Verse pizza’s mogen niet ontbreken op Blijdorp Festival! Dit jaar bakken we zalige pizza’s Margarita, Salami & Prosciutto voor jullie. Handig om te delen, maar waarschijnlijk wil je hem voor jezelf houden!

Flammkuchen (inclusief vega opties)
Voor de festivalganger die heel de week door al pizza’s eet hebben we even wat anders: de Flammkuchen! Een bodem die iets dunner is dan die van de pizza, met allerlei lekkere dingen erop als: hummus, prei en rode ui.

Burgers (inclusief vega optie)
Met een 180 grams burger in je maag houd je het wel even vol. Dat moet natuurlijk ook wel, want we gaan 13 uur lang doorrr! Je kunt kiezen voor beef, of voor de vegetarische variant. Jouw keuze 🙂

Braadworst! (inclusief vega optie)
De temperatuur ligt in het eerste weekend van december meestal niet bepaald hoog. Perfect voor braadworsten! Op een lekker broodje, met zuurkool, diverse sauzen en… Er is een vegetarische versie!

Verse friet (geen niet-vega optie beschikbaar)
Het blijft lekker. Een flinke hoeveelheid verse friet, met (veel) saus! Gewoon lekker van genieten.