Kakhiel terug op Blijdorp Festival met eigen camping - Blijdorp Festival
Kakhiel terug op Blijdorp Festival met eigen camping - Blijdorp Festival

Kakhiel terug op Blijdorp Festival met eigen camping

7 juni 2018

Vorig jaar was het al groot nieuws: kakhiel kwam naar Blijdorp Festival. Dit jaar pakt ’s lands favoriete fotobewerker uit, en komt hij met zijn eigen camping naar het Roel Langerakpark! Hoe de camping er precies uit komt te zien en wat er te doen is houdt hij nog even geheim, maar 1 ding is zeker: er is ruimte voor chips, bier en 3e hands tuinstoeltjes.

Vergeet de EleMMent Palazzo (link) t.w.v. 2,3 miljoen euro, met meerdere verdiepingen, luxe badkamer en ingebouwde bar. De kakhiel camping, daar wil je zijn! Ultiem genieten the kakhiel way, dat belooft natuurlijk heel wat. Maar wij weten zeker dat onze anonieme vriend de verwachtingen waar kan maken.

Kakhiel’s aanwezigheid in 2017 zorgde voor een aantal hilarische ‘kakhiels’ van onze bezoekers, dus daarom moest hij er op ons 5-jarig jubileum weer bij zijn. We vroegen of de internetsensatie nog wat vrienden mee wilde nemen, maar dat was niet nodig: ‘Vrienden hoeft niet, maar ik neem wel mijn eigen camping mee’ antwoordde kakhiel.

Op 11 augustus kun je naast feesten bij 5 verschillende stages dus ook ultiem tot rust komen (hoop je maar) op de camping van kakhiel. Einde, doei