Benny Rodrigues at Blijdorp Festival 2018 - AUG 11th - Rotterdam
Benny Rodrigues at Blijdorp Festival 2018 - AUG 11th - Rotterdam

REGIONAAL GEWELD!

2 augustus 2018

Nieuw op Blijdorp Festival: de Regionaal Geweld tipi. Non-stop vlammen met helden uit de regio. Benny Rodrigues, David Vunk, Legowelt, Cynthia Spiering en Chaiba vertegenwoordigen op 11 augustus Rotterdam in een heuse thuiswedstrijd. Geen gezeik, maar meteen om 12:00 beginnen met de man voor wie stages afsluiten een wekelijkse routine is.

 

Benny Rodrigues (12:00 – 14:00)
Deze man heeft uiteraard geen enkele introductie nodig. Benny = Rotterdam en Rotterdam = Benny. De gedroomde kandidaat om de eerste Regionaal Geweld stage ooit te openen. Goed om te weten: we beginnen én eindigen met Benny, want hij zal ook bij de Blijdorp by Night (afterparty) aanwezig zijn. Weliswaar als zijn alterego: ROD, maar dat vindt vast niemand erg…

afrika

gekke latinhouse rave uk afrikaanse schreeuwende chimeid techno dancehall pokoe en een toeter tijdes mijn b2b set met LOCO DICE op Kiesgrube gister.

Geplaatst door Benny Rodrigues op Maandag 25 september 2017


David Vunk (14:00 – 15:30)
Na Benny gaat het geweld vrolijk door met niemand minder dan David Vunk. Deze ras-Rotterdammer gaat de laatste jaren zo hard, dat hij niet mag ontbreken. De energie die de Moustache Records eindbaas met zich meebrengt past perfect bij een stage genaamd ‘Regionaal Geweld’.

Chaiba (15:30 – 17:00)
Chaiba is een graag geziene gast bij o.a. Operator Radio, BAR en Red Light Radio. De Rotterdammer kent het regionale uitgaansleven als geen ander, en daarom past hij perfect op deze gloednieuwe, gewelddadige stage.

Het Amsterdams Verbond

Geplaatst door Chaiba op Dinsdag 9 mei 2017


Legowelt (17:00 – 19:00)
Legowelt is een Rotterdammer die het tot ver buiten de regio heeft geschopt. Zowel nationaal als internationaal doet Legowelt al jaren mee. De eigenzinnigheid van deze ‘synthesizer goeroe’ mocht absoluut niet ontbreken op de Regionaal Geweld stage!

Cynthia Spiering (19:00 – 21:00)
Om de Regionaal Geweld in stijl af te sluiten hebben we de dame die haar charisma perfect combineert met snoeiharde technoplaten: Cynthia Spiering. Het aanstormende talent maakt haar debuut op Blijdorp Festival, op een stage die haar op het lijf geschreven is.

Played at 2 different party’s at the same venue this weekend, never played at BAR before, and hopefully it’s not the last time 🙂 Thanks to The Community and CONTRA!

Geplaatst door Cynthia Spiering op Zondag 10 juni 2018