Stay Home, Save The Summer

25 maart 2020

Lieve Blijdorpers,

Net als iedereen volgen wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. Dit is een bizarre situatie die ons allen raakt en wij willen jullie graag op de hoogte houden van onze kant.

Want ondanks de huidige omstandigheden blijven wij hard werken aan de voorbereidingen van Blijdorp Festival 2020. We hebben mooie plannen en kijken er enorm naar uit om bij elkaar te komen zaterdag 8 augustus. Vooralsnog zijn er geen plannen om het event te cancelen of te verplaatsen maar we volgen de ontwikkelingen van dag tot dag. We nemen geen risico’s en gezondheid staat voorop. Zodra er meer bekend wordt komen we hier bij jullie op terug.

Voor nu vragen we jullie om nog even geduld te hebben en goede hoop te houden 🙏 We roepen iedereen nogmaals op om de adviezen van het RIVM op te volgen. Luister naar de autoriteiten en experts, filter het fake news uit je FB feed, houd afstand maar zorg voor de kwetsbare mensen om je heen. Hoe beter we nu ons best doen, hoe eerder we weer samen kunnen dansen in de zomer 🌞

Samen lukt ons dit!

<3 Team Blijdorp #stayhome #savethesummer #spreadlove #pumpupyourimmunesystem #happyvillage #happypeople