Zo ga je goed voorbereid naar Blijdorp x De Doelen!

17 april 2019

Zaterdag ontdekt Blijdorp Festival een nieuwe locatie: De Doelen. Voor het eerst maken we een tussenstop tussen de winter- en zomereditie. Om goed voorbereid op pad te kunnen gaan zijn hier 10 belangrijke punten:

1. Tropenrooster
Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar we melden het toch nog een keer: de openingstijden van Blijdorp x De Doelen zijn aangepast. Vanwege de mooie weersvoorspellingen voor dit weekend schuiven we alles 2 uur op (17:00hr tot 03:00hr). Zo kan iedereen van het mooie weer genieten, voordat we De Doelen in gaan.

2. Ingang
De Doelen (Schouwburgplein 50, 3012, CL Rotterdam) is 1 van de meest iconische locaties van Rotterdam, maar LET OP: de ingang naar Blijdorp x De Doelen is niet dezelfde als de hoofdingang van De Doelen (zie pijl in onderstaande foto voor ingang Blijdorp x De Doelen).

3. Pin only
Tijdens Blijdorp x De Doelen gaan we voor de allereerste keer werken met een pin only systeem. Dit betekent dat je geen muntjes meer hoeft te kopen. Je kunt direct naar de bar lopen om te pinnen. Op deze manier besparen we een hoop plastic én hoeven jullie minder lang in de rij te staan! Voor de mensen die hun pinpas of creditcard zijn vergeten, maar wel cash op zak hebben zijn er cashcards aanwezig.

4. Tickets
Blijdorp x De Doelen gaat uitverkopen. Geef zwarthandelaren als Viagogo en Onlineticketshop geen kans, want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot De Doelen hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden soms valse kaarten aangeboden. Wees gewaarschuwd! Alleen als je kaarten via www.blijdorpfestival.nl/tickets hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket.

Heb je een kaart via Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht.

5. Food
Natuurlijk kun je tijdens Blijdorp x De Doelen lekker eten. We houden rekening met zoveel mogelijk diëten. Zo zijn er voldoende vegan en vega opties. Mocht je vragen hebben over jouw speciale dieetwensen, dan kun je die stellen aan: info@blijdorpfestival.nl

6. Timetable
Er zijn vier verschillende area’s met vier eigen programma’s tijdens Blijdorp x De Doelen, het is dus handig om je route uit te stippelen zodat je niks hoeft te missen. Met deze timetable moet dat zeker lukken.

7. UBER
Als je zaterdag snel van en naar Blijdorp x De Doelen wilt reizen is UBER je vriend. Alle info die je nodig hebt vind je hier onder het kopje ‘Getting there’.

8. Artiesten die je niet wilt missen
We hebben een selectie gemaakt van artiesten die je zeker niet wilt missen tijdens Blijdorp x De Doelen (inclusief bewijs!) Je checkt ze hier.

9. FAQ
Heb je vragen over Blijdorp x De Doelen? Dan worden die waarschijnlijk hier beantwoord.

10. Contact
Kun je het antwoord op jouw brandende vraag nergens terugvinden? Neem dan contact met ons op via: info@blijdorpfestival.nl

Tot zaterdag!