1 april 2022

Blijdorp organiseert cursussen om herintegratie uitgaansleven te bevorderen.

Middels een enquete onder haar bezoekers werd het voor de organisatie duidelijk dat er veel mensen kampen met allerlei vormen van feest spanning, beter bekend als ‘knal-angst’. Na twee jaar afwezigheid van festivals en evenementen is een mentale kloof ontstaan tussen de bezoekers en hetgeen waar ze zo van houden, zo blijkt uit de cijfers.

“Dansen en uitgaan is zoals autorijden, je verleert het niet zomaar. Maar het is logisch dat het spannend is om na een lange periode weer in te stappen. Het kan daarom geen kwaad om je vaardigheden af te stoffen doormiddel van een goed cursuspakket” Aldus Petra van Zijl, expert uit het uitgaansleven.

Het cursuspakket bestaat uit lessen zoals ‘Ritmisch op de maat bewegen’ gegeven door ervaringsdeskundige John Draaisma en ‘Timetable management’ door voormalig roostermaker Anique Peru. Ook biedt Blijdorp EMDR sessies met bevoegde GZ-psychologen aan, om trauma’s van bijvoorbeeld gecancelde events of tickets die niet zijn gerefund te verwerken.

Meer informatie over de cursuspakketten wordt binnenkort per mail verspreid onder de kaartkopers van Blijdorp Festival 2022 en op blijdorpfestival.nl