2 maart 2022

FAQ Tickets Blijdorp Festival ’22

Alle kaartkopers uit 2020 en 2021 hebben automatisch een refund ontvangen. Omdat deze kaartkopers van plan waren naar Blijdorp Festival te gaan, maar de afgelopen twee jaar geen gebruik hebben kunnen maken van hun tickets, krijgen zij toegang tot de exclusieve presale voor Blijdorp Festival 2022. Deze presale loopt tot zondag 6 maart 12:00u. Tickets die na deze presale over zijn, gaan dinsdag 8 maart om 12:00 uur in de verkoop. In dit bericht lees je alles over de exclusieve presale en de reguliere ticketverkoop.

Naar de ticketshop


De presale:

Iedere kaartkoper krijgt de gelegenheid max. 4 tickets voor Blijdorp Festival 2022 te kopen. Hoe? Check het onderstaande stappenplan. Kom je er niet uit? Onder het stappenplan vind je een korte FAQ.

Stappenplan:

1. Ga naar blijdorpfestival.nl/tickets
2. Log in met het e-mailadres waarmee de tickets in 2020 of 2021 mee gekocht zijn.
3. Koop het gewenst aantal tickets ✨

FAQ Presale:
– In de ticketshop krijg ik telkens dit bericht: “Het is nu niet mogelijk om online tickets te kopen voor dit evenement”

Waarschijnlijk ben je niet goed ingelogd. Log in met hetzelfde mailadres waarmee je in 2020 of 2021 de tickets hebt gekocht. Weet je niet meer welk e-mailadres dit is geweest? Zoek in je inboxen op ’tickets Blijdorp Festival’. Nog steeds niets? De kans is groot dat de tickets destijds door een vriend(in) zijn gekocht.

– Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Klik op ‘Reset wachtwoord’. Krijg je geen mail? Check je spam of neem contact op met Stager via stager.co/nl

– Tot wanneer loopt de presale?

De presale loopt tot zondag 6 maart 12:00u. Resterende tickets gaan vanaf 8 maart 12:00 in de verkoop.

– Toch een onbeantwoorde vraag?

Mail ons op info@blijdorpfestival.nl of stuur een bericht naar de Blijdorp WhatsApp Hulplijn op +31626006970.


De reguliere verkoop:

Vanaf dinsdag 8 maart 12:00 begint de reguliere kaartverkoop voor Blijdorp Festival 2022. Het aantal beschikbare tickets is afhankelijk van de presale maar de verwachting is dat het hard zal gaan. Mocht je geen wekker hebben, nemen wij die rol met alle liefde op ons. Volg ons op Instagram of Facebook en zie de reminder vanzelf voorbij komen.

FAQ Reguliere verkoop:
– Wat is de prijs van een ticket voor Blijdorp Festival 2022?

De kaartverkoop voor Blijdorp Festival 2022 werkt met verschillende ticketfases. In welke fase de reguliere verkoop start is afhankelijk van het aantal verkochte tickets in de presale.

– Toch een onbeantwoorde vraag?

Mail ons op info@blijdorpfestival.nl of stuur een bericht naar de Blijdorp WhatsApp Hulplijn op +31626006970.