11 augustus 2023

Final info voor Blijdorp Festival 2023

De deuren van Blijdorp Festival 2023 openen om 12:00 uur. We hebben vanaf het begin een sterke lineup op alle stages. Dus kom vroeg!

Tickets

Blijdorp Festival 2023 is volledig uitverkocht! De allerlaatste secondary tickets worden verkocht via het resale platform van Paylogic. Dit is de enige manier om 100% veilig je ticket(s) door te verkopen. Koop of verkoop dus geen officiële tickets via andere kanalen.

Vervoer

Blijdorp Festival vindt plaats in het Roel Langerakpark in Rotterdam. De ingang van het festival bevindt zich naast de atletiekbaan, aan de kant van Mevlanaplein.

🚲 Met de fiets

Pak vooral lekker de fiets! Dit is veilig, duurzaam en gezond. Navigeer naar het Mevlanaplein. Je vindt de fietsenstalling hier vlak naast de entree.

🚌 Met de pendelbus

Op zaterdag 12 augustus rijden er tussen 12:00 uur en 00:30 uur continu bussen op en neer tussen Rottterdam Centraal Station en de locatie van Blijdorp Festival. Koop je pendelbusticket via onze ticketshop.

🏍️ Met de (deel)scooter

Rondom het festivalterrein worden gebieden gecreëerd om een deelscooter te kunnen parkeren. Bekijk via de app van jouw deelscooter waar deze gebieden zich bevinden.

🚙 Met de auto

Parking tickets zijn te koop via onze ticketshop. Één parking-ticket is geldig voor 1 personenauto op zaterdag 12 augustus. Navigeer voor de parking naar de parkeerplaats P5 van het Sparta Stadion en scan het gekochte ticket bij één van onze medewerkers.

Belangrijk: de auto moet voor 01.00 uur s’nachts na Blijdorp Festival weg zijn.

💋 Kiss & Ride

Er is een Kiss & Ride aan de RFC-weg achter de Mevlana Moskee. Er is er duidelijke signing aanwezig, zodat je dit makkelijk kunt vinden.

 

Duurzaamheid

Help ons aan een schoon park! Net als vorig jaar werken we met een return-your-cup system.

Lever aan het einde van de avond jouw beker of recycle munt in en maak kans op leuke prijzen, waaronder tickets voor Blijdorp Festival 2024 en veel meer!

 

Veiligheid

Zorg goed voor jezelf en je mede-Blijdorpers. Als je hulp nodig hebt, staan de vriendelijke EHBO’ers en beveiligers voor je klaar. Het is belangrijk om voldoende water te drinken, je eigen grenzen te kennen en de waarden van anderen te respecteren.

Bij Blijdorp streven we ernaar een omgeving te scheppen waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Wij willen een festival zijn waar respect voorop staat, ongeacht je achtergrond, leeftijd, genderidentiteit, seksuele voorkeur, uiterlijk of overtuigingen.

Blijdorp Festival is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt bij de ingang.

Lockers

Je kunt op het terrein een locker huren. De lockers bevinden zich bij de festivalentree.

Cashless

We werken dit jaar met een cashless systeem. Dit betekent dat je overal op het terrein kan betalen met pin. Je hoeft dus geen munten meer te kopen. Mocht je toch met cash willen betalen dan kan dit doormiddel van cashcards die te koop zijn bij de info balie nabij de lockers.

Timetable

We hebben dit jaar 6 prachtige stages met ieder een sterke line-up. In de Blijdorp-app kun je jouw persoonlijke timetable samenstellen; zo weet je altijd waar je moet zijn.

Op Blijdorp Festival vind je verschillende stages: van intieme podia voor close encounters met je favoriete artiesten tot indrukwekkende stages voor overweldigende shows. Vanwege de verschillende groottes van de podia is de capaciteit per stage beperkt. Heb je een artiest die je écht niet wil missen, zorg dan dat je op tijd bent bij de show om een goede spot te bemachtigen.

Plattegrond

Blijdorp By Night

Na Blijdorp Festival stap je op je tweewieler of laat je meevoeren met de pendelbus richting Rotterdam CS en sluit je festivaldag in stijl af in Perron of Poing.

Pick your poison. 👇

🧪 Ratelend techno-geweld van Dennis Goor en Grace Dahl in Perron.
🐴 Met 100PK naar de Paardenrave-afterparty in Poing.

Lost & Found

Vind je een portemonnee, telefoon, sleutel of iets anders op het terrein? Breng het terug bij de informatiebalie en maak de eigenaar weer gelukkig.

Gevonden voorwerpen worden verzameld en kunnen uitsluitend op zondag 13 augustus afgehaald worden bij de hoofdingang van het festival.

Nog vragen?

Onze zorgvuldig samengestelde FAQ heeft de antwoorden. Toch nog een vraag? Mail ons vooral op info@blijdorpfestival.nl of stuur ons een DM via Instagram of Facebook.