5 augustus 2022

Alle belangrijke info voor Blijdorp Festival 2022

Met nog een paar dagen te gaan is onze long-awaited comeback bijna daar. Lees deze final info goed door aangezien deze belangrijke informatie bevat. Heb je na het lezen van alle informatie toch nog vragen? Stuur ons vooral een berichtje.

1. Algemene informatie

De deuren van Blijdorp Festival 2022 zullen openen om 12:00. Er is voldoende schaduw, zonnebrand ligt klaar bij de toiletjuffrouw en vanaf het begin een sterke lineup op alle stages. Kom vroeg, dat vinden we gezellig!

2. Ticket informatie

Blijdorp Festival 2022 is uitverkocht! De allerlaatste tickets worden verkocht via Ticketswap. Pas op voor scammers op andere verkoopwebsites en voorkom teleurstellingen.

3. Naar Blijdorp Festival

Koop HIER hier je ticket voor de pendelbus of autoparking

4. Lockers

Je locker voor Blijdorp Festival 2022 bestel je dit jaar gewoon online! Scheelt je wat kostbare minuten in de rij, zodat je lekker snel het terrein op kan naar je favoriete stage. De online verkoop stopt vrijdagochtend, maar voor de laat beslissers zijn er ook nog kluisjes te bestellen op locatie.

5. Timetable & Food Lineup

Aanschouw hier, de timetable van Blijdorp Festival 2022. Je eigen timetable maken? Dat kan! Met onze gratis officiële festival app by Appic vind je alle belangrijke informatie op één plek én stel je jouw eigen timetable samen.

6. Plattegrond

7. Duurzaamheid

Help ons aan een schoon park! Ook Blijdorp Festival 2022 werkt met een return-your-cup systeem. Lever aan het einde van de avond jouw beker of recycle munt in en maak kans op leuke prijzen, waaronder tickets voor Blijdorp Festival 2023 en veel meer!

8. Veiligheid & Deurbeleid

Let op jezelf en mede-Blijdorpers en spreek de vriendelijke EHBO’er en beveiligers aan zodra nodig. Drink voldoende water, houd je eigen grenzen in de gaten en respecteer andermans waarden.

Blijdorp Festival is een 18+ evenement, zorg dat je je kunt legitimeren bij de ingang van het festival.

9. Lost & Found

Vind je een portemonnee, telefoon, sleutel of iets anders op het terrein? Breng het terug bij de lockerbalie en maak de eigenaar weer gelukkig. Karmapoints +10!

10. Blijdorp by Night

11. FAQ & Get in touch

Bekijk onze FAQ voor alle overige informatie. Toch nog een vraag? Mail ons vooral op info@blijdorpfestival.nl, stuur ons een DM of stuur een appje naar de Blijdorp WhatsApp-Hulplijn op 06-26006970.